Delen over je leven en business
in de veilige setting van een lokaal team

In het hele land komen ondernemers samen in lokale teams waar zij delen over hun leven en business. In de veilige setting van een team sparren zij over zaken waar ze binnen en buiten hun bedrijf tegenaan lopen. Ook worden nieuwe inzichten en successen gedeeld. De Bijbel gaat open en er is volop ruimte voor gebed, om weer opgebouwd en opgeladen aan de slag te gaan. De impact van deze lokale ontmoetingen is groot. In de eerste plaats voor de ondernemers zelf, maar zeker ook voor personeel, klanten en gezinnen. De teams vormen niet voor niets het hart van CBMC!  

Jezus volgen en verkondigen
We hebben elkaar als christen-ondernemers nodig om Jezus te volgen en te verkondigen. In gesprek met elkaar wordt jouw roeping in het Koninkrijk vaak scherper en tegelijk praktisch. We verlangen ernaar dat het Koninkrijk in en door de business zichtbaar wordt.

Deel worden van een lokaal team
Wil jij ook graag aansluiten bij een team in jouw regio? Kijk in onderstaand overzicht welke teams in jouw regio actief zijn. Je kunt altijd vrijblijvend een keer komen kijken. Is er nog geen team bij jou in de buurt? We helpen je graag om een nieuw team op te starten. Neem dan even contact met ons op via info@cbmc.nl  

 

Let’s connect!

Verbind je ook met een lokaal team en sta samen met andere ondernemers sterk in je geloof en business!

In het kort

In een lokaal team deel je over je leven en business

De focus ligt op jou als ondernemer

Je leert blijvend handen en voeten te geven aan het volgen van Jezus in je bedrijf

Fryslân

Gelderland

Drenthe

Overijssel

Groningen

Noord-Holland

Flevoland

Utrecht

Zuid-Holland

Zeeland

Noord-Brabant

Limburg

BIJ CBMC AANGESLOTEN

Bedrijven