Workshops die het verschil maken in
jouw leven als ondernemer

Workshop Gods stem verstaan in de business

God heeft ons relationeel gemaakt: met andere mensen, maar ook met Hem. Hij wil tot in detail betrokken zijn bij je leven én bedrijf. Dit doet Hij onder andere door tot jou te spreken, maar hoe versta je Zijn stem? Deze workshop, gegeven voor en door ondernemers, helpt je om dit te ontdekken. Veel ondernemers leren zo om operationele en strategische keuzes samen met Hem te maken.

Aan de hand van concrete praktijkvoorbeelden met een duidelijke Bijbels onderbouwing ontdek je hoe je God meer kunt betrekken bij je business.

De volgende vragen en thema’s komen ter sprake:

 • Waarom is het van belang dat we Gods spreken herkennen?
 • Hoe spreekt God? Hoe herken ik Zijn stem? Hoe toets ik het?
 • Als God lijkt te zwijgen …
 • Gods spreken en het Koninkrijk van God
 • Gods betrokkenheid op ondernemerschap
 • Hoe kun je Hem betrekken in je ondernemerschap?

De workshop is verspreid over twee hele dagen. De groepen zijn klein (maximaal 15 personen per workshop), zodat we iedere ondernemer persoonlijke aandacht kunnen geven en er voldoende ruimte overblijft voor interactie. Ook is er veel ruimte om te oefenen. De workshop wordt voor en door ondernemers gegeven.

We organiseren deze workshop op afroep in het land. Heb je interesse? Mail ons via info@cbmc.nl

  Sander Modderkolk volgde de workshop een aantal jaar geleden en is nu als trainer betrokken. Hij deelt over de laatste workshop: “We kijken terug op twee hele mooie dagen met Bijbels onderwijs en tijd voor oefening. De ondernemers zaten vol vragen en daar konden we in alle rust over praten. Natuurlijk zijn er niet altijd antwoorden op alle vragen, maar vaak ontstaat er een doorbraak in iemands proces. Als je er open instapt en blijft zoeken, leer je steeds weer nieuwe dingen. Dat was voor mijzelf als deelnemer ook zo. Het was het begin van een nieuwe zoektocht, de workshop activeerde me echt. Wat ik heel mooi vind is de laagdrempeligheid. En heel belangrijk: je kunt gewoon geen fouten maken!

  BIJ CBMC AANGESLOTEN

  Bedrijven