God weet precies wat we nodig hebben

CBMC en gebed zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. We geloven in de kracht van gebed! Bij gebedspastoraat bidden twee ondernemers voor een ondernemer die gebed nodig heeft. Bijvoorbeeld voor pijn uit het verleden of een worsteling met een bepaalde situatie. We richten ons niet op je bedrijf, maar op jou als persoon. We bidden onder leiding van de heilige Geest. God heeft de leiding. Hij is de hemelse Heelmeester die precies weet wat er nodig is. 

Wiger Aantjes is een van de bidders en weet uit ervaring hoe krachtig gebed kan zijn: “Ruim drie jaar geleden begon ik samen met een compagnon een bedrijf; maar na een jaar besloot ik om alleen verder te gaan. Ik werd toen geconfronteerd met een gevoel van eenzaamheid. Het idee dat ik er helemaal alleen voor stond. Juist door dat gevoel van eenzaamheid via gebedspastoraat aan te gaan, heeft God ontzettend veel gedaan. Hij liet mij zien hoe eenzaamheid al veel eerder en vaker een rol speelde in mijn leven. Door al deze gebeurtenissen in gebed bij God te brengen, heb ik echt rust ontvangen. En hierdoor voel ik mij niet meer alleen in mijn bedrijf. Fysiek merk ik dat ook. Vroeger kon ik kortademig worden als iets spannend werd, maar ik heb daar nu geen last meer van.”

Wanneer is gebedspastoraat iets voor jou?
Gebedspastoraat helpt je heel vaak verder. Specifiek is gebedspastoraat iets voor jou als je:

  • Blokkades ervaart in je relatie met God of anderen en je verlangt naar vrede, verdieping en intimiteit. 
  • Vastzit in patronen waar je maar niet uitkomt en die je in een negatieve spiraal brengen.
  • Last hebt van spanning of onrust en verlangt naar rust.
  • Last hebt van onzekerheid en wilt groeien in je identiteit in Christus. 

Twijfel je of gebedspastoraat iets voor je is? Neem gerust contact met ons op!

Gebedspastoraat in de praktijk
Het team van gebedspastoraat bestaat uit vier bidders, drie mannen en een vrouw. Ze zijn alle vier ondernemer en getraind om gebedspastoraat te geven. Op basis van een korte intake wordt een duo voorgesteld dat het gebedspastoraat kan geven. Een traject beslaat meerdere sessies maar het precieze aantal ligt niet vast. Te denken valt aan maximaal 5 tot 7 sessies. Gebedspastoraat is uiteraard volledig vertrouwelijk.

Psalm 103
Loof de HEERE, mijn ziel,
en al wat in mij is, Zijn heilige Naam.
Loof de HEERE, mijn ziel,
en vergeet niet een van Zijn weldaden.
Die al uw ongerechtigheid vergeeft,
Die al uw ziekten geneest,
Die uw leven verlost van het verderf,
Die u kroont met goedertierenheid en barmhartigheid,
Die uw mond verzadigt met het goede,
uw jeugd vernieuwt als die van een arend.

Psalm 103: 1-5

De beloften uit psalm 103 vormen het hart van waar we ons naar uitstrekken bij gebedspastoraat: God vergeeft, geneest, redt, kroont, overlaadt en vernieuwt.

Informatie
Wij willen er voor je zijn! Schroom niet en neem contact met ons op via gebedspastoraat@cbmc.nl of gebruik het onderstaande formulier.

Akkoordverklaring(Vereist)

Bidden met verwachting!

Juist ondernemers werken vaak hard om maar niet stil te hoeven staan bij pijn die er is en daarmee ook vaak een gemis dat er is in hun relatie met God. Bij gebedspastoraat bewegen we onder leiding van de Heilige Geest naar die pijn. We bidden in de verwachting dat God zelf helend werkzaam is. Door gebedspastoraat groei je ook in je persoonlijke relatie met God.

In het kort

Twee ondernemers bidden voor een ondernemer die gebed nodig heeft

We bidden onder leiding van de heilige Geest in de verwachting dat God zelf helend werkzaam is

Je groeit in je persoonlijke relatie met God

BIJ CBMC AANGESLOTEN

Bedrijven