Revivalreis naar Fins Lapland
Verstillen, verdiepen, verwonderen!

CBMC en Vitality Inside organiseren samen een unieke Revivalreis voor christelijke ondernemers naar Fins Lapland! We verblijven in een park gelegen aan het schitterende meer Iso Vietonen.

God ontmoeten in de prachtige natuur, hoe gaaf is dat! Daar nemen we natuurlijk uitgebreid de tijd voor. Daarnaast zijn er natuurlijk wandelingen en buitenactiviteiten, denk aan ijsvissen, sneeuwschoenwandelen of rendiersafari. Er is tijd voor aanbidding, gebed en geloofstoerusting. Ook zijn er kampvuursessies met diepgaande gesprekken. Een prachtige gelegenheid om te bemoedigen én bemoedigd te worden. 

We genieten iedere dag van heerlijk traditioneel eten uit Lapland. Een uitgebreid ontbijt, een typisch Scandinavische lunch met salade en/of warm eten en elke dag een driegangendiner.

Waarom zou je meegaan?

Verstillen
Je komt écht tot rust! CBMC’er Anxhela Gore schreef onlangs dat een goede vakantie geen overbodige luxe is, maar een investering in je bedrijf. Tijd is geld, maar een uitgerust hoofd en lichaam is zo veel meer in staat om waarde te creëren dan een uitgeputte versie van je zelf. Wij hebben de gedachten van Christus (1 Corinthiërs 2:6). Het is veel makkelijker om die gedachten ruimte te geven wanneer we goed uitgerust zijn.

Verdiepen
In verbinding met God en je reisgenoten vind je verdieping. Je gaat met waardevolle inzichten voor je leven als kind van God en als ondernemer naar huis.

Verwonderen
Het is er gewoon adembenemend mooi, je zal je verwonderen over de schoonheid van de schepping van God. In april ligt er nog sneeuw en is het meer bevroren. Er is veel licht en de temperaturen zijn aangenaam (van -3 tot +8).

 

 
Wat zeggen anderen?

Jaap van Dijk
Geweldige reis waarin je vanuit de drukte tot rust komt. Mooie studies over levensbelangrijke zaken. Voor mij waren die studies zelfs ‘levensveranderend’. Ik ben opnieuw geraakt door de liefde van God die liet zien dat ik Zijn kind ben! Dankbaar dat ik mee op reis mocht.

Theo van den Dussen
Mijn eerste kennismaking met Fins Lapland was er een van verbazing: wat een rust en ruimte en dat in Europa. Het groepsverband en de gedreven leiding gaven de reis extra diepgang. God laat zich op veel manieren zien, maar de natuur is wel een heel duidelijk uithangbord. Ik zie ernaar uit om opnieuw mee op reis te gaan in april.

Diny Haarman
Ik heb genoten van de intense stilte in de prachtige natuur van Fins Lapland. Die stilte maakte het makkelijk om God te zoeken en te vinden. Het waren dagen vol plezier, mooie wandelingen, aanbidding en goede gesprekken rondom het woord van God. En dat allemaal op een mooie, authentieke locatie waar we heel goed verzorgd werden.

Aanmelden en meer informatie: info@cbmc.nl

Ga je mee?

Marius Timmer woonde zeven jaar in Finland en gaat mee als reisleider. “Ik kijk er ontzettend naar uit om met een mooie groep ondernemers God te zoeken én te vinden in de stilte van het prachtige Finse Lapland.”

Praktisch

Van 9 t/m 14 april 2024

Vakantiedorp Loma-Vietonen

Lapland

All-in voor €1600 *

  • Vlucht
  • Vervoer
  • Verblijf
  • Heerlijk Fins eten

* Niet leden betalen €1.750

Kleine groep

Er kunnen maximaal 16 personen mee

Aanmelden en informatie

Marius Timmer (reisleider)

T. 06 82 62 99 00 
E. marius@officious.nl

BIJ CBMC AANGESLOTEN

Bedrijven