Onze droom

Wij zijn een springlevende beweging in Nederland van en voor ondernemers. Mensen die het echte leven met elkaar delen en de principes van Gods Koninkrijk toepassen in hun persoonlijke leven én business. Hierdoor verandert niet alleen hun eigen leven, maar ook dat van hun medewerkers en klanten.

CBMC maakt zich sterk voor gezonde ondernemingen met krachtige ondernemers die Jezus Christus liefhebben en volgen. Samen maken we verschil in ons land!

Wij verlangen ernaar om Gods Koninkrijk in en door de business te verkondigen. Onze ondernemers worden zich steeds meer bewust van hun identiteit in Christus op de plek. Wij dromen van een transformerende impact op het persoonlijke leven van ondernemers, hun medewerkers, hun gezinnen en omgeving!

WIJ STAAN VOOR JE KLAAR!

Meer dan duizend ondernemers maken deel uit van CBMC. Zij komen bij elkaar in lokale teams, volgen workshops in de regio en wonen regelmatig een evenement bij. Wij staan ook voor jou klaar.

“Mijn hart klopt voor het echte leven, het Leven dat God wil geven door zijn Koninkrijk hier op aarde te stichten, zodat Jezus meer en meer zichtbaar wordt in ons land, in onze gezinnen en in onze bedrijven. Bij CBMC vinden we elkaar, hiervoor brandt in ons het vuur van Gods Geest!”

Ondersteun onze missie

BIJ CBMC AANGESLOTEN

Bedrijven