Workshop | Gods stem verstaan in de business

Venue

Wiltonstraat 44

44 Wiltonstraat, 3905 KW Veenendaal

Veenendaal, UT, NL, 3905 KW

God heeft ons relationeel gemaakt: met andere mensen, maar ook met Hem. Hij wil tot in detail betrokken zijn bij je leven én bedrijf. Dit doet Hij onder andere door tot jou te spreken, maar hoe versta je Zijn stem? Deze workshop, gegeven voor en door ondernemers, helpt je om dit te ontdekken. Je leert om operationele en strategische keuzes samen met God te maken. Hij spreekt, nu en rechtstreeks. Je kunt over elk details in je (business)leven partneren met God!

Thema’s

  • Waarom is het van belang dat we Gods spreken herkennen?
  • Hoe spreekt God? Hoe herken ik Zijn stem? Hoe toets ik het?
  • Als God lijkt te zwijgen…
  • Gods spreken en het Koninkrijk van God
  • Gods betrokkenheid op ondernemerschap
  • Hoe kun je Hem kunt betrekken in je ondernemerschap?

Praktisch
De workshop wordt op vrijdag 25 oktober 2024 van 09.00 tot 17.00 uur gegeven op het CBMC kantoor in Veenendaal. De groep bestaat uit maximaal 15 personen zodat we iedere ondernemer persoonlijke aandacht kunnen geven en er voldoende ruimte overblijft voor interactie. Ook is er veel ruimte om te oefenen.

Workshopleider
Deze workshop wordt gegeven door Arjan Huisbergen.

Arjan is een ervaren business-advocaat en trainer. Zijn leven kreeg in 2003 een bijzondere wending toen hij in aanraking kwam met het werk en de kracht van de Heilige Geest. Daardoor kwam het Koninkrijk van God ineens heel dichtbij; ook in zijn werk als advocaat. De professionaliteit en scherpte bleven, maar recht en gerechtigheid kregen een heel nieuwe dimensie.

Intensieve belevenissen op het zendingsveld van Nepal overtuigden hem dat het christendom terug moet naar de principes en impact van het begin: het boek Handelingen. Samen met een vriend schreef hij er een praktisch boek over: EXTREEM NORMAAL, Handboek voor Helden. Daarin worden gelovigen aangemoedigd om zichzelf aan te pakken en te gaan doen wat Jezus voordeed: gerechtigheid, vrede en blijdschap brengen door rond te gaan, goed te doen en te genezen. (Handelingen 10:38).

Kosten
De workshop is gratis voor leden.
Niet leden betalen € 47 (inclusief koffie / thee en lunch)

2024-10-25

Wiltonstraat 44

44 Wiltonstraat, 3905 KW Veenendaal