Stilteweekend mannen

Details
Start:

april 19 - 11:00 am

End:

april 21 - 2:00 pm

Organizer

CBMC Nederland

Venue

klooster Sint-Josephsberg

Clarastraat 2, 5366 AK Megen

Megen, 5366 AK

Kom tot rust bij Hem

Steeds meer mensen hebben ontdekt dat stilte een weldadige invloed heeft. Bijna overal en bijna altijd zijn er onophoudelijke prikkels. Veel leidt ons af van waar we mee bezig willen zijn. En dat geeft vaak onrust en rusteloosheid. Het leven van de Here Jezus laat zien dat Hij voortdurend de stilte opzoekt.

Wil jij de Tegenwoordigheid van God ervaren?
Wil jij groeien in het luisteren naar Zijn stem?

Je zult zeker ervaren dat stilte het mogelijk maakt écht te horen. Naar God, naar anderen en naar jezelf. Kom bij je hart en ervaar Zijn Vrede.

Hoe ziet een stilteweekeinde eruit?
We zijn 19, 20 en 21 april te gast bij de Clarissen in Megen. CBMC’er Koos Mink faciliteert en begeleidt de weekeinden.

Er is geen programma. We geloven dat God met iedere ondernemer een eigen weg gaat. Op vrijdag- en zaterdagavond is er een gezamenlijke bijeenkomst. Verder is iedereen vrij. De een zal behoefte hebben aan rust, de ander aan bidden, aan stilte, aan Bijbellezen of aan een wandeling langs de Maasoever.

Er is plek voor negen deelnemers. Iedereen dient op vrijdagmorgen om uiterlijk 11 uur aanwezig te zijn. We krijgen een korte rondleiding en er is een gezamenlijke korte aftrap. Op zondagmiddag sluiten we het stilteweekend samen af.

Over Koos Mink
De eerste keer dat ik deelnam aan een stilteweekend heeft het mij gegrepen. ‘I was thrilled’. Veel leerde ik van Ernst Haagsman. Toen toenmalig CBMC-directeur Jan Suk mij jaren later vroeg om stilteweekeinden te begeleiden bevestigde God mij daarin en mag ik dat doen sinds 2002. Een paar keer per jaar. Voor CBMC’ers en anderen, alle mannen zijn welkom. God heeft zo veel mannen gezegend in de loop der jaren. Ik noem niet snel iets een roeping maar stilteweekenden begeleiden is dat voor mij wel. God is goed.

Vragen en opgave
Koos Mink
E. jmink@minkadvies.eu
M. 06 4757 6343

2024-04-19

klooster Sint-Josephsberg

Clarastraat 2, 5366 AK Megen