CBMC-event met ALV, diner en inspiratieavond met Martin Koornstra

Venue

Royal Mission

De Schutterij, 3905 PL Veenendaal

Veenendaal, UT, NL, 3905 PL

Op donderdag 16 mei is het weer tijd voor een landelijk CBMC-event. Dit keer zijn we te gast bij Royal Mission in Veenendaal.
We starten aan het eind van de middag met de algemene ledenvergadering. Aansluitend genieten we van een heerlijk Italiaans buffet waarbij volop gelegenheid is om bij te praten met oude bekenden en nieuwe christelijke ondernemers te ontmoeten. Tijdens het avondprogramma verzorgt Martin Koornstra de inspiratiesessie. We sluiten af met een gezellige borrel. Natuurlijk is er voor wie dat wil ruimte voor gebed.

Introducés zijn natuurlijk van harte welkom!

PROGRAMMA

Algemene ledenvergadering CBMC (let op: alleen leden hebben stemrecht)
16:00 – 16:30 uur | Inloop met koffie en thee
16:30 – 17:30 uur | Algemene ledenvergadering

Diner
17:30 – 19:00 uur | Italiaans buffet

Inspiratieavond
19:00 – 19:30 uur | Inloop met koffie en thee
19:30 – 21:00 uur | Inspiratiesessie met Martin Koornstra
21.00 – 22.00 uur | Gebed, borrel en ontmoeting

BESTEL JE TICKET(S)
Ook bij dit event is het weer mogelijk om een deel van het programma te volgen.
Let op: bestel voor de verschillende programmaonderdelen (ALV – dinerbuffet – inspiratieavond) aparte tickets.

Eventuele dieetwensen kun je aan ons doorgeven via info@cbmc.nl

ACTIE
Neem GRATIS een introducé mee om kennis te maken met ons netwerk van christelijke ondernemers die Jezus zichtbaar willen maken door hun onderneming. Introducés (naam, e-mailadres en telefoonnummer) graag even aanmelden via info@cbmc.nl.

Over de spreker
Martin Koornstra is getrouwd en heeft twee dochters. Martin werd geboren in België en op de Bijbelschool leerde hij Karin kennen. Na 11 jaar fulltime bediening in Vlaanderen verhuisden ze in 2004 naar Nederland om leiding te gegeven aan het kinder- en jeugdwerk van de VBG Bethel in Drachten.

In 2009 zijn Martin en Karin de bediening van Royal Mission gestart met een enorme passie om het koninkrijk van God te verkondigen en anderen daarin te trainen. Royal Mission heeft als droom ‘herleving van de kerk’ en investeert vooral in discipelschap, leiderschap en het werk van de Heilige geest.

Martin is een veelgevraagd spreker in binnen- en buitenland met een enorme passie voor geestelijke groei in mensen, voor de kracht van de Heilige Geest en wonderen van genezing. Naast spreker is Martin ook een geliefd schrijver. Hij schreef zeven boeken zoals ‘Leef koninklijk’, ‘Winnen voor de Koning’ en ‘Groeien in Geestkracht’.

2024-05-16

Royal Mission

De Schutterij, 3905 PL Veenendaal