Concept TL 2021

TL2021_banner_720x360_3

Wil je begrijpen hoe je leiderschap kunt toepassen om jouw bedrijf te laten groeien? Wil je een nieuw perspectief voor de toekomst? Dan is deze leiderschapstraining voor jou.

Veel MKB-ondernemers ervaren hoe lastig het is om een succesvolle onderneming te bouwen en te laten groeien. Daarom hebben wij een beproefde 5-stappen methode waarmee je groei met een goedlopend en verantwoordelijk team kan realiseren.

Met deze 5-stappen methode gaan we van visie naar actie en continue verbetering. Om de leider te worden die je wilt volgen. En om het beste team samen te stellen, ervoor te zorgen dat iedereen de volledige verantwoordelijkheid neemt voor de relaties en transacties; als-één.

5-stappen

  1. Visionair, leider poneert de visie
  2. Verbinding, leider dient het team
  3. Functionele verantwoordelijkheid, rollen en verantwoordelijkheden verbonden door relaties
  4. ‘Relactioneel’, relatie en transatie komen samen
  5. Voortdurende verbetering

De TL-training is gebaseerd op Bijbelse principes maar gebruikt seculiere taal voor een brede implementatie.

Wat kun je verwachten als uitkomst?

Gezonde relaties, hoge prestaties én constante verbetering.

Hoe doen we dat?

We gaan gezamenlijk op reis van veranderdynamieken naar teamcultuur, persoonlijk leiderschap, communicatie, organisatorische groei en leiders activeren vanuit alle rollen.

Tijdens de training ontvang je een handboek met daarin alle tools die we behandelen, inclusief een actieplan waarin je zelf stappen kunt nemen voor bedrijfsgroei.

Trainers

Monique en Tiemen Fahner

Trainingslocatie

CBMC kantoor Veenendaal

Wanneer

17 en 24 september