CBMC biedt ondernemers hulp in crisistijd

cbmc-breakout

CBMC breekt uit!

Met CBMC geloven wij dat wij juist in deze crisistijd het verschil mogen maken. Naar binnen en naar buiten! Midden in deze crisis willen wij er zijn voor elkaar en voor de wereld om ons heen. Hoe? Door praktisch te helpen en talenten te delen, want CBMC is hét platform om hulp te krijgen of vice versa hét platform om hulp te bieden aan leiders en ondernemers.

 

Vandaag de dag staan business en ondernemerschap onder grote druk. Dat kan zowel positief als negatief voor jou zijn. In beide gevallen vraagt dit om actie.
CBMC formeert een BreakOut Team van leiders en ondernemers die jou nu willen helpen. Helpen om jou en jouw business te ondersteunen. Wij geloven dat we met elkaar in deze crisistijd het verschil kunnen maken. Doe je mee? 3 stappen breakout

Wat biedt CBMC?

CBMC wil er nu voor jou zijn, je inspireren en concreet supporten. Hiervoor bieden wij 3 programma’s:

breakout prayer

 BreakOut Prayer

taskforce_button

BreakOut TaskForce

De TaskForce is van ondernemers, voor ondernemers. Om in de praktijk en realiteit van vandaag er voor elkaar zijn, te ondersteunen en te helpen. De TaskForce bestaat uit leiders en ondernemers die voor jou klaar staan!

Er zijn verschillende thema’s waar de TaskForce jou in kan helpen. Zowel geestelijk als als zakelijk. Geestelijk door samen te bidden en te zoeken naar Gods perspectief op jouw situatie. Zakelijk door het helpen openen van nieuwe visie, nieuwe markt, nieuwe manier van kijken naar je organisatie in de snel veranderende wereld van vandaag.

breakout academy

Inspiratiesessies

Maandelijks organiseren we online inspiratiesessies via ZOOM. Dit zijn inspiratieboosts van 20 min met ruimte voor vraag en antwoord. Je krijgt nieuwe inzichten, scherpe resources die jou helpen in het ondernemerschap van vandaag. Gericht op de situatie, wereld en business van vandaag.

Kijk op www.cbmc.nl/evenementen voor de volgende inspiratiesessie.

Online_inspiratiesessie_voor_ondernemers_ZOOM

Heb je support nodig? Neem contact met ons op.

Doe mee, kom in de beweging! Samen maken wij het verschil.

Zet de stap om hulp te vragen of hulp te bieden, CBMC verbindt en is de sleutel naar BreakOut! Veilig en vertrouwelijk behandelen we jouw vraag met het aanbod of omgekeerd behandelen we jouw bijdrage/talent met de vraag.

Je bent welkom met jouw aanbod en je vraag!

Neem contact met ons op via 085 488 3640 of taskforce@cbmc.nl:

  • Als je behoefte hebt aan mentale, geestelijke, zakelijke of juridische support
  • Als je op één of meerdere van deze gebieden iets te bieden hebt aan een mede-ondernemer.

Praktische extra info

  • Uiteraard zullen we zorgvuldig omgaan met jouw gegevens en informatie.
  • In deze beginperiode van het matchen van vraag en aanbod kan het mogelijk iets langer duren voordat we jouw vraag door de juiste persoon laten beantwoorden.
  • We doen dit alles met en voor elkaar: hier zit geen verdienmodel achter.
  • Wees zowel bij je vraag als bij je aanbod zo concreet mogelijk: woonplaats, sector, waar gaat je vraag precies over, wat heb je precies te bieden, etc.