Evenementen

Lees hieronder meer informatie en meld je via de tickets rechts aan.
  • CBMC On Site Bedrijfsbezoeken
  • CBMC World Convention Belfast 2018
  • CBMC International Event
  • Economic Summit Amsterdam
  • Israëlreis
  • Stilteweekeinden

CBMC On Site

Binnenkort volgt meer informatie!
We bezoeken 7 bedrijven in Nederland waar in het licht van Gods Koninkrijk wordt ondernomen. Hoe doe je dat nou praktisch? Laat je inspireren en kom op bezoek. Samen met andere ondernemers ga je het gesprek aan over ondernemen in het Licht. Met mooie, kleine en grote voorbeelden. Kernwoorden zijn Inspiratie en Gebed.

CBMC International Event

met Jim Firnstahl | dinsdag 20 maart
Op dinsdag middag / avond 20 maart bent u van harte welkom tijdens het CBMC international event in Nijkerk. Een informele, laagdrempelige meeting om u meer te informeren over CBMC international, Europartners en over de CBMC Convention in Belfast. 
Te gast zijn Jim Firnstahl – President CBMC International en Wouter Droppers – Directeur Europartners en voormalig CBMC Directeur.
Toegang is gratis (graag wel aanmelden). Na afloop van het evenement is er ruimte voor ontmoeting en zullen wij zorgen voor een hapje en een drankje. (via ticket hiernaast). Of lees meer >

CBMC World Convention Belfast 2018

Van 21 t/m 23 juni in Belfast | Noord Ierland is de World Convention van CBMC. Vanuit ruim 80 aangesloten landen komen er CBMC-ers bij elkaar om geïnspireerd en bemoedigd  te worden rondom het thema “Declare extra-ordinary hope” Dit alleen al, is voldoende reden om je aan te melden voor dit unieke event!

Ga jij ook mee? Voor meer informatie check http://www.belfast2018.co.uk

 

Economic Summit Amsterdam
12 & 13 april | Amsterdam – Den Haag

Op 12 & 13 april is er tijdens de Economic Summit een uniek event, waar oa Bruno Roche (spreker CBMC Kick-Off 2016) ons meeneemt in de ‘economie van wederkerigheid’.

Theme: “Making government and business mutual.”
The European Economic Summit aims to introduce new paradigms on finance and economy which are inspired by Christian tradition, faith and thought, and to present transformational businesses as new models for poverty alleviation and sustainable economies.

Meer info & aanmelden Economic Summit

 

Israëlreis | 5 t/m 10 novemer

Van D.V. 5 tot 10 november 2018 a.s. hopen wij met een aantal ondernemers op reis naar Israël te gaan. Deze reis is in samenwerking met Christenen voor Israël en de Kamer van Koophandel Nederland – Israël.
Het wordt een reis waarin u, als ondernemer, centraal staat. Misschien doet u al zaken met een bedrijf in Israël, of is dit uw droom, of wilt u alleen maar eens zien wat dit land te bieden heeft. Dan mag u deze reis niet missen.

Mocht u overwegen mee te gaan dan bent u van harte welkom op de vrijblijvende informatieavond op donderdag 22 feb van 17.00 tot 19.00 uur bij het Israël-centrum in Nijkerk. Onder het genot van een soep en broodjes zullen wij u meer vertellen over de reis en kunt u al uw vragen stellen.

Aanmelden ISRAËL REIS informatieavond | 22 februari

Stilteweekeinde voor vrouwen

Wanneer:
Vrijdag 20 t/m zondag 22 april 2018
vrijdag 23 t/m zondag 25 november 2018
Waar: De Hezenberg in Hattem
Wie: Max 8 vrouwen

Laurina Geluk zal jullie deze dagen  begeleiden, ondersteunen en handreikingen geven.

Kosten:  € 190,00 per deelnemer
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Laurina Geluk: laurina@aanhetwerkmetverlies.nl

Stilteweekeinden voor vrouwen

Stilteweekeinde voor mannen

Wanneer:
vrijdag 25 mei (11.00 uur)  t/m zondag 27 mei (15.00 uur)
vrijdag 23 nov  (11.00 uur)  t/m zondag 25 nov (15.00 uur)
Waar: Clarissen klooster in Megen
Wie: Max 9 mannen

Koos Mink zal jullie deze dagen begeleiden, ondersteunen en handreikingen geven.

Kosten: € 170,00 per deelnemer

Voor meer informatie of om je aan te melden kun je contact opnemen met Koos Mink: Stilteweekeinden@minkdirectievoering.nl
vrijdag 23 nov  (11.00 uur)  t/m zondag 25 nov (15.00 uur)
Waar: Clarissen klooster in Megen
Wie: Max 9 mannen